Date: 01-03-24  Time: 14:24 pm

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Bonzodave

Pages: [1]
1
FZS600 Fazer / Which front brake pads
« on: 09 January 2017, 12:49:53 am »
Hi guys just a quick one which I bet you've all heard before, which brake pads are best to use GG or HH? Or can anyone recommend a good brand to someone who doesn't hang around on a bike but not a nutter! Lol

2
FZS600 Fazer / Re: Creaking folks
« on: 30 May 2016, 05:21:32 pm »
Cheers I'll check

3
FZS600 Fazer / Creaking folks
« on: 30 May 2016, 04:35:03 pm »
Hi all I think I already know the answer to this question but here goes my folks are creaking with a deferent bump at the bottom when I rock back and forth with the front brake on, does this mean they are knackered?

4
What I thought was the Rev counter knackered could have been it showing a error code about the speedo? The Haynes mentions a fault code for the speedo

5
Think it is ok then as I tried both ways, ignition on and unplugg and then ignition off then unplugg

6
Just unplugged the TPS turned the ignition on then plugged it back in and the revs went to 3 for a second then went to 5 and stayed there! Does that mean it's ok?

7
Hi I've checked the TPS by disconnecting it and the revs went to 3 then my actual revs then zero which kept repeating does this mean the TPS is faulty? What and where is the TPS? Cheers guys

8
Yeah all the lights on display still work, I'll try the TPS and check all the connections!  cheers for the help celticdog

9
Hi guys went on the first sunny ride of the year on Friday, top ride! But my speedo and Rev counter stopped working they speedo started jumping around at first then stopped working then about a hour later the Rev counter did the same, any ideas what it could be? Cheers guys

10
FZS600 Fazer / Re: Double bubble tint
« on: 22 August 2015, 03:37:20 pm »
Cheers dude, will do

11
FZS600 Fazer / Double bubble tint
« on: 22 August 2015, 02:57:02 pm »
hi guys, just a quick one, would you class the tint on the screen on a 2000 model as light or dark? I'm buying a double bubble screen and want it to be the same tint as the original, cheers guys

12
FZS600 Fazer / Re: Which spark plugs?
« on: 26 July 2015, 11:03:56 pm »
Nice one dude

13
FZS600 Fazer / Re: Vibration at 70mph
« on: 26 July 2015, 09:40:22 pm »
So you had the same problem til you took the centre stand off?

14
FZS600 Fazer / Re: Which spark plugs?
« on: 26 July 2015, 09:39:13 pm »
Cheers dude

15
FZS600 Fazer / Vibration at 70mph
« on: 26 July 2015, 09:17:10 pm »
hi guys me again, I get a vibration at about 70mph when I'm in 6th gear, then it seems to go once you get to 80mph, feels like it coming from the engine doesn't seem to do it in other gears any ideas anyone?

16
FZS600 Fazer / Which spark plugs?
« on: 26 July 2015, 09:13:11 pm »
hi guy I bet this question has been asked hundreds of times but I can't find it, what are the best spark plugs for my fazer? Cheers

17
FZS600 Fazer / Re: Speedo not working
« on: 23 June 2015, 07:47:33 pm »
Cheers waynker but it's already gone! You snooze you lose! Lol the quest continues!

18
FZS600 Fazer / Re: Speedo not working
« on: 22 June 2015, 10:53:13 pm »
these cables seem to be like rocking horse shite! Thanks for all the posts! Been very helpful, anyone know where I can find a speedo sensor cable?

19
General / Re: Speedo not working
« on: 22 June 2015, 12:46:46 am »
Cheers dude I'll have a look

20
FZS600 Fazer / Re: Speedo not working
« on: 21 June 2015, 11:47:13 pm »
Cheers, I'll try thunder road motorcycles see if they sell online

21
FZS600 Fazer / Re: Speedo not working
« on: 21 June 2015, 11:18:22 pm »
Cheers dude, I'll try the sensor then the cable, how much did you pay for the sensor?

22
FZS600 Fazer / Speedo not working
« on: 21 June 2015, 10:59:50 pm »
hi all, my speedo on my 2000 model 600 fazer has stopped working it only seems to be working intamittantly and even jumps up and down when I'm stood still, my tacho seems fine and isn't showing any error codes, does anyone have any ideas what it could be?

23
General / Speedo not working
« on: 21 June 2015, 10:51:39 pm »
hi just bought a 2000 model 600 fazer and the speedo only seems to be working now and then, and starts jumping up and down even when I'm stood still, The tacho is fine and isn't giving me any error codes, can anyone help?

Pages: [1]