Fazer Owners Club - Unofficial

General => Your Suggestions and How you can help => Topic started by: Kenyun on 08 April 2015, 10:01:06 PM

Title: Problems sending PMs
Post by: Kenyun on 08 April 2015, 10:01:06 PM
When I try to send a PM to another member, at the foot of the page there are 3 questions, when the question asking what protective gear  Arai and Shoei make,[the obvious answer being helmets]it will not accept any answer as correct. After much frustration the page finally changes the questions -no problem then.The shortcut won't work either Is it just me, or do I have a fake computer?


 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: ChristoT on 08 April 2015, 10:07:56 PM
Probably just a bug. And now they're aware of it, the admin can fix it!  :D
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: unfazed on 08 April 2015, 10:39:18 PM
Are you logged in???
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: sinto on 10 April 2015, 07:12:46 AM
Are you logged in???
Don't you have to be logged in to send a message? ☺
I've got '1 private message' it keeps telling me, but I can't see it anywhere
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: unfazed on 10 April 2015, 08:28:36 AM
Are you logged in???
Don't you have to be logged in to send a message? ☺
I've got '1 private message' it keeps telling me, but I can't see it anywhere
Click on My messages tab and click read message
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: sinto on 13 April 2015, 12:07:59 AM
Click on My messages tab and click read message
Yes, logged in but it says 1 new message, when I go there, can't see any unread messages and even tried to delete older conversations with people and I can't do that either :-(
I've got used to it and just think it's a wee glitch, I'm not that bothered about it.
Don't know if it makes any difference but I use a smartphone, not a computer.
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: unfazed on 13 April 2015, 12:28:26 AM
Maybe it is not a very smart phone :lol :lol :lol
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: Aegis Bearing Mel on 13 April 2015, 10:13:17 AM
Those are the questions we have to ensure that people registering for the site are real and not bots, I can't think of any reason why you would be asked them before sending a pm.
My first instinct is that your phone logs you out, or at least appears to, so it assumes you have no account when you're trying to send the messages.

If you can could you send me details of what phone, browser etc you're using and I can have a look see if it's just you or if others have similar problems.
I would say PM me, but that may be difficult.
:rollin

My email is aegis@ the web address of the site.
Cheers,
Aegis
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: flc on 26 February 2017, 02:19:05 PM
I have the exact same problem. I was going to ask what the correct answer should be. Glad it's not just me
Title: Re: Problems sending PMs
Post by: tommyardin on 18 April 2017, 11:23:50 PM
Maybe it is not a very smart phone :lol :lol :lol


Maybe he needs a dumb computer or to put it another way an Apple. Wwoooooooo steady tommy!  :eek